Sepäntie 1 51200 KANGASNIEMI 041 431 5291 jukka.tanttu@puustoori.fi

PARASTA MITÄ PUUSTA VALMISTETAAN

Keittiö- sekä kodin muut kalusteet

Kun olet hankkimassa uutta keittiötä tai remontoimassa vanhaa, herää paljon kysymyksiä ja huolenaiheita. Mikä on sinulle oikea materiaali, kuinka saada pitkään palveleva ja toimiva kokonaisuus sekä voiko laadukkaan keittiön saada edullisesti? Kaikki tämä on mahdollista kauttamme.

Emme ole ainoastaan keittiökalusteita tarjoava yritys vaan saat meiltä kokonaisvaltaista kalustepalvelua. Olipa kyseessä kylpyhuonekalusteet, liukuovet, välitilat, kodinhoitohuoneen säilytysratkaisut tai muut kodin kalusteet, me tarjoamme sinulle kaiken tarvitsemasi – kilpailukykyisesti ja yksilöllisesti.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme tekevät sinulle keittiösuunnitelman ja tuotteet toimitetaan kotiovelle sekä asennetaan paikoilleen.

Rakkaudesta keittiöön

Kotimainen laadukas keittiö on horjumaton ja turvallinen ratkaisu. Meidän kaikki keittiökalusteet valmistetaan Suomessa mittatilauksena – juuri Sinulle. Kuten kalusteemme, ovat myös palvelumme yksilöllisiä ja räätälöitävissä Sinun tarpeittesi mukaisesti.

Olitpa sitten jo kokenut keittiöasentaja tai ensi kertaa kodin sydäntä hankkimassa – me autamme sinua. Halutessasi saat uuden keittiösi avaimet käteen -periaatteella kotiisi toimitettuna ja asennettuna.

Laatua kylpyhuoneeseen

Kauniin ja kestävän kodin salaisuus piilee sen materiaaleissa. Kylpyhuonekalusteiden kestävyys sekä helppo käytettävyys ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, erityisesti silloin kun tila on rajallinen. Tällöin toimivat kylpyhuonekalusteratkaisut ovat paikallaan. Viilukolmio takaa juuri Sinun kotiisi yksilöllisen ja toimivan kylpyhuoneen suunniteltuna, toteutettuna ja asennettuna. Kuinka yksinkertaista.

Tyyliä kotiin

Kotimaiset Kabinetti-liukuovet ovat huoliteltu ja kestävä valinta kodin säilytysjärjestelmiin sekä tilanjakamiseen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut liukuovet saat mittatilauksena ja nopeasti toimitettuna.